Rrëfen 29 vjeçarja: Burri im me kënaq, por prapë se prapë unë e…

Një vajzë 29-­vjeçare ka treguar historinë e saj në rubrikën e psikologes së “The Sun” duke rrëfyer tradhtitë e një pas njëshme që i bën bashkëshortit. Megjithëse ajo pendohet çdo ditë shprehet se e ka të vështirë të mos e tradhtojë sepse nuk u reziston dot meshkujve më të rinj se i shoqi.Burri im me kënaq, por prap se prap unë e. Ne kemi 4 vite të martuar dhe ai është me të vërtetë një person fantastik dhe më plotëson çdo dëshirë… më jep para, kam makinën time, blej rrobat që dua dhe çdo gjë tjetër, por unë e kam tradhtuar shumë herë atë sepse ai nuk më përmbush në shtrat….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote:

SHPËRNDAJE