Rrëfen Anita: Nuk e ndjej mungesën e Ramushit – ja ku dyshoj se më ka mashtuar

Anita Haradinaj, bashkëshortja e kryeministrit të Kosovës, e ftuar në “Ftesë për 5” ka rrëfyer jetën e saj përkrah Ramush Haradinajt.

Ajo tregon se pas marrjes së detyrës së kreut të qeverisë së Kosovës, mungesa e Ramushit në shtëpi nuk është ndjerë shumë, pasi ajo dhe fëmijët për shumë kohë jetuan pa të, teksa ai gjykohej në Hagë.

Më tej , ajo ka treguar se ka dyshime të forta nëse Haradinaj është një kuzhinier i mirë.

“Për mua ka gatuar vetëm 1 herë. Por kam dyshime nëse e ka bërë vetë, apo e ka porositur diku tjetër, pasi nuk e ka përsëritur dy herë”, ka treguar ajo.

SHPËRNDAJE