Rrëfimi i prekshëm, i dy fëmijëve të cilët çdo ditë rrinë me orë të tëra tek varri i babait të tyre (Video)

Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite varrin e babait të në varrezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.

Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagnostifikua me kancer ku më pas humbi përfundimisht luftën e tij me këtë sëmundje.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Ndiqeni në videon më poshtë rrëfimin e prekshëm të kësaj familje:

SHPËRNDAJE