Rrëfimi për ceremoninë e varrimit dhe larjen e xhenazes së Ibrahim Rugovës, pas pak në Frontal

Ish-shefi i kabinetit të Ibrahim Rugovës, Sali Cacaj, do të flasë për herë të parë për dyshimet që janë ngritur në opinion pas deklaratave të Naim Ternavës i cili një natë më parë tha se xhenazen presidentit të ndjerë, Rugovës, e ka la Rexhep Boja.

Njeriu që udhëhoqi ceremoninë e varrimit të Ibrahim Rugovës do të flasë në “Frontal Live” në T7, për të gjitha detajet që nuk janë thënë ende për ditën e varrimit të Ibrahim Rugovës.

Po ashtu Cacaj, në një intervistë do të tregojë edhe për se a është konvertuar Ibrahim Rugova në katolik.

Mos e humbisni, emisioni fillon në 17:10. /Gazeta Express

SHPËRNDAJE