Rrënqethëse: Shoku i ngushtë i kushton këngë Aulonit, rrëfen gjithë ngjarjen nëpërmjet vargjeve (Video)

Të riut nga Prishtina, Aulon Zekes, iu është dhënë dje lamtumira e fundit, pasi u gjet i vrarë me 16 shtator.

Pas kësaj, njëri nga shokët i ka kushtuar këngë Aulonit, përmes të cilës ka rrëfyer ngjarjen deri në momentin e incidentit.(Kliko mbi reklamë dhe pas 5 sekondash shiko videon)

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën:

https://youtu.be/PSuJ7MSXeao