Rrezarta Krasniqi: Rinia është pasuria më e madhe e vendit tonë

Kandidatja për deputete nga radhët e LDK-së, Rrezarta Kransiqi, bashkë me kandidatë të tjerë nga kjo parti kanë takuar të rinjtë e Vushtrrisë.

Krasniqi ka thënë se vullneti dhe entuziazmi tyre për të mbështetur LDK-në dhe kryeministrin Hoti ishte evident.

Shkrimi i plotë i Krasniqit: