Rrëzime, thyerje të duarve e këmbëve: Pamje që dëshmojnë se jo gjithçka shkon siç e keni planifikuar (Video, +16)

Atletët, çiklistët, “skejterët” dhe shoferët vërtetë janë të talentuar, por edhe ata nganjëherë e gjejnë veten në situata të palakmueshme.

Videoja katër minutëshe e publikuar më poshtë, shfaq disa skena sa interesante aq edhe të dhimbshme, për faktin se disa prej tyre arrijnë t’i kryejnë manovrat e tyre me sukses kurse kolegët e tyre dështojnë keq duke u lënduar rëndë, transmeton Telegrafi.

Por, kjo nuk do të thotë se ata që rrëzohen dhe e pësojnë keq janë atletë apo çiklistë të dobët, por thjesht fati nuk ka qenë në anën e tyre, edhe pse me plotë vetëdije kanë sfiduar vdekjen duke bërë ushtrime të rrezikshme.

SHPËRNDAJE