Sa e vështirë është ta bësh të qeshë ushtarin e mbretëreshës, shikojeni mirë këtë video

Kanë kode strikte dhe duhet të jenë shumë preciz në punën që bëjnë

Nuk guxojnë as të lëvizin, edhe nëse janë në hall të madh.

Por ka dalur dikush që e ka shtyrë një ushtar mbretëror të qesh, pavarësisht se e ka të ndaluar.

SHPËRNDAJE