Sa kushtojnë organet e trupit tonë? Çmimet e secilit prej tyre do ju befasojnë

Shpesh kemi dëgjuar për rastet kur njerëzit kanë shitur organet e tyre në këmbim të parave për të zgjidhur probleme të ndryshme.

Sigurisht që kjo është e dhimbshme, por a e keni menduar ndonjëherë se cili është çmimi i secilit organ të trupit tonë?!

Tregtia e organeve është e zhvilluar kryesisht në tregun e zi dhe për të studiuar vlerën e tyre është më e vështirë se sa mund ta imagjinoni. (Kliko mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)

Kështu që një studim i bërë në Amerikë na jep një panoramë të listës së çmimeve duke filluar nga sytë e deri tek lëkura.

Lista:

-Një palë mollëza të syve: 1.525 $
-Arterie koronare: 1.525 $
-Zemra: 119.000 $
-Mëlçia: 157.000 $
-Nyjet e duarve: 337 $
-Shpretkë: 508 $
-Stomaku: 508 $
-Zorrë e vogël: 2.519 $
-Një veshkë: 262.000 $
-Fshikëza e tëmthit: 1.219 $
-Lëkura: 10 $ për 6.5 cm2.

SHPËRNDAJE