Semimaturantja më ‘cool’ dhe më e veçantë, vajza e këngëtarit

E ka zgjedhur një formë të veçantë, si të shkoj në semimaturë.

Ilda, vajza e këngëtarit Shqipri Kelmendi ka mahnitur gjithë nxënësit me pamjen e saj, pasi bëri një kombinim interesant të veshjes.

Ndonëse shumë në mbrëmje të tilla shkojnë me fustane elegante, Ilda zgjodhi një kombinim mes veshjes sportive, të cilën e shoqëroi me taka!

Edhe flokët e grimin i kishte të thjeshta, duke u bërë që të duket e mahnitshme në këtë paraqitje.

SHPËRNDAJE