Shefi i dhuron një kungull në formë penisi, vajza i bën atë që se priste kurrë

Një grua nga Shtet e Bashkuara të Amerikës ka shkaktuar trazira pas një postimi në Twitterin e saj.

Zoe nga New York ka postuar një kungull dhe krahas tij ka shkruar se ia kishte dhuruar shefi i saj.

Shefi im më dha një kungull të njomë”,- shkruan ajo.

Vajza preton se kungulli ka formën e penisit dhe ky është një ngacmim seksual.

Ajo ka treguar edhe se do e padisë shefin e saj.

Komentet që ka marrë Zoe në këtë status kanë qenë të shumta, disa ka qenë pro denoncimit të saj e disa kundër.

Por Zoe nuk i ka treguar të gjitha detajet se si shefi i saj ia dhuroi kungullin.

SHPËRNDAJE