Shefi im çmendet pas meje, por thotë….

Njerëzit me të cilët punoj mendojnë se unë jam duke shkuar me njërin nga shefat tanë.

Unë po flirtoj por ai po refuzon të ketë diçka fizike sepse ai është 31 dhe është punëdhënësi im, përderisa unë jam një punëtore e tij dhe jam vetëm 22 vjeçare.

I kam thënë atij se dua që gjërat të shkojnë më larg por ai më ka thënë se është e pamundur deri sa kemi një marrëdhënie të tillë pune.

Është sikur një pjesë e tij thotë po, përderisa një pjesë tjetër thotë jo.

Unë dua të provojë derisa ai të ndryshoi mendjen.

Po frikësohem se ai do flejë me dikë tjetër të nivelit të tij apo dikë jashtë punës.

Ai thotë se nuk do e bënte këtë sepse e di se do më lëndonte mua.

Përgjigje:

Ky djalosh ua ka bërë të qartë se këtu nuk do të ketë asgjë.

Pranoje këtë dhe ndërprerje flirtimin, e cila vetëm se do ju bëj më keq.

Ndoshta ju e tërhiqni atë por ai ka përgjegjësi tjera dhe është i vendosur për të vazhduar punën e tij.

Mbaje distancën tuaj dhe mundohu të gjesh një djalë i cili po kërkon dikë si ju.

Bëj më shumë jetë të natës dhe tako persona të rinj./Indeksonline/

SHPËRNDAJE