Shfaqja e Juncker në Bruksel bën xhiron e botës

Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker luajti me flokët e një zyrtareje femër në hyrjen e selisë së Komisionit Europian në Bruksel.

Ku liderët e shteteve anëtare të Bashkimit Europian si dhe krerët e qeverisë janë mbledhur në ditën e dytë të samitit të Këshillit Europian.

Juncker gjithashtu bllokoi me dorë një kamera si dhe hodhi letrat nga podium i tij – të gjitha këto brenda një dite.

SHPËRNDAJE