Shikoni çfarë i bën një pikë helmi i gjarprit gjakut të njeriut

Një pikë helmi i gjarprit për disa sekonda është në gjendje të ndryshojë gjendjen fizike të gjakut të njeriut. Këtu natyrisht se bëhet fjalë për atë lloj gjarpërinjsh nga më helmuesit.

Shumë njerëz kanë frikë nga gjarpërinjtë dhe kjo deri diku është e arsyeshme, transmeton Gazeta Express.

Por, a dini në të vërtetë se çfarë ndodhë kur një gjarpër kafshon një njeri, dhe çfarë ndodhë me gjakun e njeriut pasi ai kontakton me helmin e gjarprit?

Kjo është provuar përmes një eksperimenti, ku janë marrë disa pika helm gjarpri dhe janë vënë në kontakt me gjakun e njeriut. Dhe rezultati me të vërtetë është shokues.

SHPËRNDAJE