Shkova t’ia marrë qiranë, por përfundova duke e bërë me të (Video)

Ky ka qenë momenti me i kenaqshem per mua, me mashkullin i cili tash eshte babai i djalit tim. U takova 4 vite me pare, ku ai mori me qira banesen e babait tim. Kur babai ishte ne pushime, shkova per t’ia marr pagesen e qirase, por pati nje terheqje dhe sapo u takuam filluam … Per ta pare shikoni videon duke kl-ikuar me poshte:

SHPËRNDAJE