Shkumbin Ismaili për herë të parë na prezanton bashkëshorten, kështu duket ajo

Shkumbin Ismaili është shumë aktiv në rrjetet sociale.

Për dallim nga këngëtarët e tjërë, ai festën e Vitit të ri e festoi së bashku me familjen e tij, me ç’rast publikoi edhe një fotografi të tyre.

Si rrallë herë, ai mbrëmjene kaluar na njoftoi me gruan dhe dy djemtë e tij, shkruan Kosovarja.

Këngëtari, Shkumbin Ismaili, njihet për hitet e tij të shumta, i cili i ka sjellë skenës muzikore.

SHPËRNDAJE