Shokuese! FIFA kishte parashikuar eliminimin e dy kombëtareve të mëdha

Botërori ka hyrë ne fazën me eliminim direkt dhe që përpara fillimit të këtij turneu janë bërë parashikimi për fituesin e tij.

Sipas “EA Sports”, kompania që prodhon “FIFA 18”, ka përzgjedhur skuadrën fituese të Botërorit. Do të jetë Franca ajo që do të ngrejë kupën në finalen e madhe. Madje kanë parashikur se edhe Argjentina dhe Portugalia do të eliminohen.

……………………………………………………………………………………………………………..
Ish futbollisti i Superligës e imiton fort Andin Lokajn në komentimin e golit ndaj Serbisë

……………………………………………………………………………………………………………..

Por kjo kompani ka bërë dhe një parashikim të ecurisë së ekipeve gjatë fazave. Deri tani ka patur 3 gabime që janë Gjermani, Costa Rica dhe Polonia të cilat janë eliminuar që në fazën e grupeve.

SHPËRNDAJE