Shpend Ahmeti ka probleme shëndetësore, ndodhet jashtë shtetit

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Shpend Ahmeti, kryetar në Komunën e Prishtinës ndodhet jashtë vendit për trajtime mjekësore.

Për kreun e Prishtinës bëhet e ditur se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore. Këtë e ka konfirmuar Lajmi.net, pasi që ka mësuar se kishte udhëtuar jashtë Kosovës për qëllime mjekësore.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Sipas burimeve, Ahmeti ka udhëtuar jashtë Kosovës edhe ditë më parë, për qëllime të analizave mjekësore.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

I pyetur në lidhje me situatën, Ahmeti nuk ka dashur të përgjigjet nëpërmjet telefonit, transmeton Lajmi.net

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE