Shpend Ahmeti për sulmin me vezë: Çka mbjellë edhe korrë

Kryetari i Komunës së Prishtinë, Shpend Ahmeti, ka reaguar pas sulmit me vezë që iu është bërë zëvendëskryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti.

Ahmeti në reagimin e bërë ka thënë se opozita e re po i bënë reciprocitet Qeverisë së re me vezë, duke pyetur se a do të ketë edhe aksione në Kuvend. Më tej, i pari i Prishtinës ka thënë se Avdullah Hotin e kanë zgjedhur si target të lehtë.

“Si duket Opozita e re Reciprocitet Qeverisë së Re me vezë? A presim edhe aksione në Kuvend? A e zgjodhen Avdullahun si target të lehtë? Edhe pse çdo gjë që e mbjellë edhe do ta korrësh, në aksione të tilla shumë ka rëndësi se kush e bën, ndaj kujt, dhe për çfarë arsye”, ka shkruar Ahmeti në Twitter

SHPËRNDAJE