Shpend Ahmeti zbulon diçka shokuese mbi testet serologjike mbi COVID-19: Pse janë ndaluar në terminal doganor?

Kryetari i Prishtinë, Shpend Ahmeti ka ngritur një shqetësim sa i përket testeve serologjike.

Ahmeti thotë se tash e disa kohë koto teste janë ne terminal doganor në Kosovë dhe nuk po i lejojnë ti marrin.

“Testet serologjike bëjmë tërë kohen dhe janë standarde. Ndryshojnë reagensët. Edhe më tutje nuk e kuptoj pse qeveritë i kanë ndaluar. Për asgjë tjetër do ta kemi informaten më të mirë rreth perhapjes se virusit dhe imunitetin e ndërtuar.Perndryshe jemi i vetmi vend me vendime të tilla.” shkruan Ahmeti në Facebook.

Postimi i plotë i Ahmetit:
Edhe më tutje po presim leje për me i marr testet serologjike që janë ne terminal doganor në Kosovë e për përdorim të qmf-ve të Komunes tonë.

Testet serologjike bëjmë tërë kohen dhe janë standarde. Ndryshojnë reagensët. Edhe më tutje nuk e kuptoj pse qeveritë i kanë ndaluar. Për asgjë tjetër do ta kemi informaten më të mirë rreth perhapjes se virusit dhe imunitetin e ndërtuar.

Perndryshe jemi i vetmi vend me vendime të tilla.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE