Gëzim Gashi nga Vushtrria ka nevojë për ndihmën tuaj financiare që të mund të ec

Gëzim Gashi nga Vushtrria ka probleme të mëdha shëndetësore, të cilat ia pamundësojnë ecjen.

Atij i është rekomanduar trajtimi mjekësor jashtë vendit, i cili do t’ia mundësonte shërimin e sëmundjes dhe ecjen.

Shumca e mjeteve financiare të cilat i duhen për trajtim është e papërballueshme për familjen e tij, pasi që i duhen 70 mijë euro, shkruan Veriu.info.

Andaj të gjithë ju që keni mundësi t’i dilni në ndihmë, mund ta bëni në xhirollogarinë e poshtë shënuar.

Ju lutemi që t’i njoftoni donatorët e mundshëm me gjendjen e Gëzimit.

Xhirollogaria Bankare: XK051707003020618326 në NLB
Numri i telefonit të familjes Gashi 045-253-477

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE