Shpërthimi në Mitrovicë, ja detajet e fundit

Në orët e vona në veri të Mitrovicës pati një shpërthim me anë të një granate dore.

Shpërthimi u raportua se ndodhi afër një shtëpie në rrugën “Car Dushani”.

KTV ka kontaktuar me zëvendës komandantit të Policisë së Kosovës për Mitrovicë, Besim Hoti, i cili i ka thënë televizionit se “nuk ka të lënduar në këtë shpërthim”.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Granata, sipas Hotit, ka shpërthyer afër një pusete.

SHPËRNDAJE