Shpëtim Desku puth bashkëshorten në buzë gjatë emisionit

Një atmosferë festive, me kënge e valle, dhe me humor, është parë në emisionin festiv të n’Kosovë Show.

Njëri nga momentet interesante ka qenë ai i pjesës së dytë të emisionit festiv, ku moderatorit Desku iu është bërë një suprizë nga Labinot Gashi.

Shpetimit iu kanë mbyllur sytë derisa po bëhej një suprizë për të me bashkëshortën e tij Arta Deskun.

SHPËRNDAJE