Shpikja e kosovarit që po mahnitë botën

Një kosovar ka bërë një shpikje mahnitëse. Ai ka bërë një aparaturë e cila shtyp kanaçet dhe i bën petë.

Kjo gjë ka mahnitur ata që merren me shitjen e kanaçeve të cilat fillimisht i shtypin.

Video që u publikua rreth dy vite më parë ka arritur mbi 100 mijë klikime vetë në youtube, por e njëjta është virale edhe nëpër shume faqe në facebook dhe instagram. /AlbanienShow

SHPËRNDAJE