Shqipëria merr lojtarët e Kosovës, Bunjaku godet De Biasin

“Kam informata që në ndeshjen e vitit 2015, kur ishim bashkë në një hotel në Prishtinë, trajneri i atëhershëm i Shqipërisë, Xhani de Biazi, është futur nëpër dhoma të lojtarëve të Kosovës për t’i bindur të luajnë për Shqipërinë”.

Padyshim që ashpërsia mes Kosovës dhe Shqipërisë kur bëhet fjal për futbollistët me origjin nga Kosova, po kalon pakësa limitet.

Ish-përzgjedhësi i Kosovës, Albert Bunjaku, ka goditur Gianni De Biasin.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje )

Ai ka thënë që De Biasi bënte gjithçka për t’i bindur lojtarët e Kosovës të luajnë për Shqipërinë.

“Kam informata që në ndeshjen e vitit 2015, kur ishim bashkë në një hotel në Prishtinë, trajneri i atëhershëm i Shqipërisë, Xhani de Biazi, është futur nëpër dhoma të lojtarëve të Kosovës për t’i bindur të luajnë për Shqipërinë”, ka thënë Bunjaku për ‘Panorama’.

SHPËRNDAJE