Shqiptari i cili i përjetoi tragjedi të rëndë, por sot është model i suksesit (PAMJE)

Sabri Popaj është një qytetar i cili vjen nga Rahoveci.

 

Popaj gjatë luftës së fundit, kishte përjetuar një tmerr dhe një tragjedi të rëndë në familjen e tij, por përkundër saj Popaj nuk ishte gjunjëzuar para jetës

Sot Popaj është model i një personi të suksesshëm, i cili duhet marr si shëmbull për jetë, se edhe pas vështirësisë dhe momenteve të rënda që sjellë jeta, ajo duhet vazhduar dhe duhet punuar në të. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Popaj sot rreth vetës mirëmban qindra hektarë tokë të mbjellur me pemë e perime, ushqen dhe rritë qindra e mijëra shpezë dhe kafshë, e ky sukses natyrisht se atij i ka ardhur nga puna që ai ka bërë, dhe kjo tregon më së miri se me punë arrihet gjithçka /Gazeta NewBorn

SHPËRNDAJE