“Shqiptari i zi”, hiti i rrjeteve sociale, arsyeja e veçantë

Ka lindur mijëra kilometra larg territoreve të banuara më shqiptarë.

Ndonëse nga Kameruni i largët i Afrikës, e më pas duke jetuar në Zvicër, ai veten e quan “Shqiptari i zi”, nofkë kjo të cilën ia ka lënë vetes.

Kështu së paku mund ta gjeni në Facebook dhe rrjete të tjera social.

Videot e tij janë bërë hit, shpërndarja është bërë virale sidomos ndër shqiptarët dhe siç po e dëgjoni shqipen e flet bylbyl.

Është ky Dominique Ambah.

Ora 7 – "Shqiptari i zi", hiti i rrjeteve sociale – Klan Kosova

Ora 7 – "Shqiptari i zi", hiti i rrjeteve sociale – Klan Kosova Ka lindur mija kilometra larg territoreve të banuara më shqiptar. Por, ndonëse nga Kameruni i largët i Afrikës, e më pas duke jetuar në Zvicërr, ai veten e quan Shqiptari i Zi, nofkë kjo të cilën ia ka lënë vetes. Kështu së paku mund ta gjeni në Facebook dhe rrjete të tjera social. Videot e tija janë bërë hit, shpërndarja është bërë virale sidomos ndër shqiptarët dhe siq po e dëgjoni shqipen e flet bylbyl. Është ky Dominique Ambah. Storie nga Milot Hasimja

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Dimanche 10 février 2019

SHPËRNDAJE