Shqiptari me metodën shqiptarçe zgjedh shalqinin në Amerikë (Video)

Blerja e Shalqirit në të shumtën e herave nuk është veçse një blerje e zakonshme, dhe sidomos atëherë kur jemi në kërkim të shalqirit më të mirë.

E jo rrallë herë kjo edhe mund të jetë arsye që dikush të mendoj ta konvertoj këtë situatë nga përditshmëria jonë në moment satirik.

Është ai që të gjithë e njohim si “Baba Nervoz” që këtë herë ka treguar se shqiptarët nuk e harrojnë zakonin e vjetër të të përzgjedhurit të shalqirit.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plot)

Ai ka përzgjedhur një metodë interesante “Alla Shqiptarshe” për zgjedhur shalqirin e duhur në mes të shumë shalqirave.

Shikojeni videon: