Shtëpia e veçantë në këtë qytet të Kosovës, në maje të lisit

‘Ora 7’ ju sjell një storie për një shtëpi të veçantë në Kosovë.

Bëhet fjale për shtëpinë e drurit të ndërtuar në një lis ne fshatin Rahovic të Ferizajit.

Kush e ndërtoi, për çfarë arsye u konstruktua dhe cilat janë dimensione e saj ndiqeni storien e Shpresa Sekiraqës.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Në këtë video jepen shumë detaje për shtëpinë dhe për mënyrën si u ndërtua ajo.

 

SHPËRNDAJE