Si asnjëherë tjetër, Tuna vjen me poza superhot nga vaska

Tuna Sejdi është kthyer nga pushimet super luksoze në Mauritus.

Tashmë ajo po i dedikohet tërësisht familjes së saj, saktësisht djalit të saj, duke qenë se Patrisi ndodhet në Amerikë.

Në Instagram, Tuna Sejdi ka publikuar një fotografi së bashku me djalin e saj, ndërsa po relaksohen në vaskë.

“Nuk ka pasur kurrë, dhe nuk do të ketë, asgjë më speciale se sa dashuria mes nënës dhe djalit”, ka shkruar Tuna./Blic

SHPËRNDAJE