Si duket planeti ynë i fotografuar nga hapësira, pamje mahnitëse të qyteteve

Shumë pak njerëz kanë qenë në hapësirë dhe megjithatë ata kanë shkrepur aq shumë foto sa për të mbushur një album me pamjet nga më mahnitëset të planetit tonë.

Në këto foto shfaqen imazhet më të jashtëzakonshme të fotografuara ndër vite nga kozmonautët ku mund të shihen vullkanet, qytetet, shkretëtirat dhe stuhitë nga Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar.

SHPËRNDAJE