Si mund të zgjasë seksin, rrëfehet 21 vjeçari….

Unë jam 21 vjeç dhe e dashura ime është 20. Ne kemi takim për tre muaj dhe mendoj se ajo është idealja për mua. Unë kurrë nuk kam ndjerë në këtë mënyrë për të dashurën, shkruan ‘The Sun’, transmeton Indeksonline.

Unë dua ta bëj atë të lumtur dhe dua që gjithçka që në marrëdhënien tonë të jetë e përsosur, duke përfshirë edhe mua si një dashnor të mirë. Ajo kurrë nuk ankohet, por kjo më pengon.

A ka ndonjë gjë që mund të bëj për të ndaluar veten aq shpejt dhe për të zgjatur seksin?

Burri siguron që ai të marrë atë që dëshiron në mënyrë seksuale, por nuk do t’i kthejë ato.

Psikologia thotë: Sigurohuni që ajo është e kënaqur, por kjo nuk duhet të jetë përmes marrëdhënieve seksuale. Megjithëse kur nuk shqetësoheni, ka gjasa që të zgjasni më gjatë.

SHPËRNDAJE