Si ta shkrini akullin nga xhami mbrojtës për 5 sekonda, pa e gërvishtur xhamin (Pamje)

Temperatura tashmë ka filluar të shkojë ndër minus, ndërsa këto temperatura me vete sjellin edhe shumë problem. Një ndër to është edhe ngrirja e xhamave të veturës gjatë temperaturave minus.

Me xhama të ngrira ne luftojmë çdo dimër, duke mos ditur se ka disa mënyra shumë të thjeshta që mund të na ndihmojnë shumë. Pastruesi i xhamave kryen detyrën e vet, mirëpo kjo nuk mjafton.

Me ndihmën e kësaj video, ju mund të gjeni zgjidhje për tërë jetën.

Gjithçka që duhet të bëni është të merrni 1/3 e gotës ujë dhe 2/3 e gotës me rubbing alkool. Siç mund të shihet në video, kjo përbërje e shkrinë menjëherë akullin dhe e bën më të lehtë pastrimin.

Mirëpo në asnjë mënyrë nuk duhet të përdorni ujë të ngrohtë, sepse xhami i ftoftë në ndikim të ujit të nxehtë mund të thuhet./gazetametro

SHPËRNDAJE