Sinani në spital, ky ishte reagimi i Andrrës kur e mori lajmin

Andrra Destani u bë e njohur për publikun si gruaja e Sinan Hoxhës.

Ishte dasma madhështore e çiftit ajo që bëri bujë në media.

Tani ata janë prindër të një djali dhe janë shumë të lumtur.

Sot Sinani ka shkuar për të rregulluar dhëmbët.

E këtë Andrra e ka ndarë me ndjekësitë e saj në Instagram.