Skandal në Prishtinë: Çifti bën seks në ballkon, e filmojnë fqinjët (Video)

Çifti aq shumë ishte i etur për seks saqë nuk u ka interesuar aspak kureshtja e fqinjëve të cilët nuk i ndanin sytë nga ata të dy.

Pasi ata e kryen punën e tyre në ballkon, u kthyen pa nxitim përsëri në apartament, të painteresuar për atë nëse dikush mund t’i ketë regjistruar dhe ku do të përfundojë videoja e tyre.

Ngjarja ka ndodhur, ndërsa video e regjistruar nga banorët

ka marrë shumë klikime në internet. /Bota Press/

img_2559