Skandaloze/Kjo studente nga Kosova incizohet duke marrë kokainë në fakultet. Ja video shokuese

Nje video skandaloze po shperndahet me te madhe ne facebook, ku nje vajze e re dyshohet se eshte duke konsumuar mjete narkotike, raportojnë mediat e Shqipërisë.

Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është:Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetës, Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror, Zhvillimi tek nxënësit etj.

Por si duket shkollat tona nuk po i kryejn me keto funksione.(Kliko mbi reklamë dhe pastaj shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Ne videon me poshtë do shihni aktin e tmerrshem te kesaj vajze.

 

VIDEO KETU

SHPËRNDAJE