Stafi mbështetës i QKUK-së proteston, kërkojnë 300 euro

Qeveria u kritikua sot nga dhjetra punëtorë shëndetësor, që protestuan sot.

Ata po kërkojnë që Qeveria mos t’i dallojë nga të tjerët dhe shtesa prej 300 eurove të vlej edhe për ta.

Nëse deri të hënën nuk realizohen kërkesat e tyre, ata paralajmërojnë bojkot të punës.

SHPËRNDAJE