Stomatologu më i veçantë nga Mitrovica, Dr.spec.Gazmend Arifi – Specialist i Protetikës Stomatologjike, ka disa fjalë për ju

Stomatologu i njohur nga Mitrovica fton qytetarët që të vizitojnë ordinancën e tij edhe në këtë kohë pandemie pasi që ka marrë të gjitha masat, njofton Gazeta Online Veriu.info.

Stomatologu më i veçantë nga Mitrovica, Dr.spec.Gazmend Arifi – Specialist i Protetikës Stomatologjike, ka disa fjalë për ju.

Ai ju fton ta vizitoni si çdoherë, pasi ka marrë të gjitha masat e nevojshme.

Miku juaj dhe i shëndetit… 👇

SHPËRNDAJE