Sulmohet fizikisht gazetarja në Pejë: Drejtori e kap përkrahu dhe e tërheq jashtë

Në komunën e Pejës, saktësisht në shkollën fillore ‘8 Marsi’ ka ndodhur një incident, ku është sulmuar një gazetare nga menaxher i qendrës së votimit në atë shkollë.

Siç ka mësuar Gazeta Metro, gazetarja në fjalë ka tentuar ti fotografoj punonjësit duke pire duhan në vend ku është e ndaluar pirja e duhanit.

Ndërkaq në mënyrë të dhunshëm ka vepruar drejtori i shkollës ‘8 Marsi’, Turhan Bajraktari cili është në detyrën e menaxherit të qendrës së vendvotimit në këtë shkollë, ai dhunshëm e ka përzën nga aty gazetaren cila ishte duke e kryer detyrën e saj.

SHPËRNDAJE