Sulmoi gruan që kishte veshur pantallona të shkurta: Por ja çka i ndodhi sot (Video)

Gjykata e Stambollit sot ka marr vendim dhe e ka dënuar me gati 4 vite burg djalin i cili e sulmoi një grua të panjohur në autobus vetëm sepse ajo kishte të veshura pantallona të shkurta.

Abdullah Cakiroglu para gjykatës e ka pranuar fajin, ndërsa ai për këtë gjë ka marr burgim prej 3 viteve e 10 muajve.

Mediet turke thonë që pala akuzuese ka kërkuar burgim 9 vjeçar për të akuzuarin i cili në shtator të vitin të kaluar ka sulmuar Ayshegul Terzi e cila punonte si motër medicinale. /gazetametro

SHPËRNDAJE