28.5 C
Mitrovice, XK
3 August, 2020
Etiketimet Https://www.youtube.com/watch?v=P6bwGAFpICE

Etiketim: https://www.youtube.com/watch?v=P6bwGAFpICE

Nëna me ngjyrë lindi fëmijën e bardhë me sy të kaltër...

Patience Chando nga Zimbabve, ka lindur një fëmijë të bardhë dhe sy të kaltër, megjithëse vet është e zezë. Gruaja 36-vjeçare, e cila së bashku...

Gazeta Online