Home Tags Kanceri

Tag: Kanceri

Ja nga se shkaktohet kanceri në lëkurë

Melanoma është kanceri më vdekjeprurës i lëkurës, që e merr origjinën nga melanocitet e lëkurës (qeliza që janë përgjegjëse për ngjyrën e lëkurës sonë). Ajo...

Vërtetohet shkencërisht: ‘Smartfonët’ shkaktojnë kancer

Hulumtimet e gjera në lidhjen midis rrezatimit të celularëve dhe kancerit e kanë rezultuar se kjo teknologji bashkëkohore moderne mund të shkaktoj dy lloje...

Block title

Reklama

Më të lexuarat

Të Fundit