10.5 C
Mitrovice, XK
25 May, 2020
Etiketimet Kodi Penal

Etiketim: Kodi Penal

BE kundër Kodit të ri Penal për shpifjen dhe fyerjen

Zyra e BE’së në Kosova ka reaguar duke shprehur kundërshtim rreth propozimit për ndryshim të Kodit Penal sa i përket shpifjes dhe fyerjes. Në këtë...

Gazeta Online