19 C
Mitrovice, XK
15 July, 2020
Etiketimet Slide

Etiketim: slide

Vin Diesel dhe The Rock sherre në jetën reale

Ylli i filmave të Fast & Furious ka heshtur komentet e liga rreth tij dhe The Rock për një sherr të mundshëm të tyre...

Gazeta Online