Takimi 2 orësh VV-LDK, ja për çka u morën vesh

Takimi më shumë se dy orësh mes Vetëvendosjes dhe LDK-së në ambientet e Kuvendit të Kosovës, për përfunduar.

Krerët e të dy partive, por edhe zyrtarë të tjerë, kanë ikur nga Kuvendi tinëzisht nga gazetarët.

Gazetarët raportojnë se një zyrtar i Vetëvendosjes, në një deklaratë të shkurtër për një medium (i cili si duket ka qenë fatlum që ka arritur ta marrë një deklaratë), ka thënë shkurtimisht se ‘sonte nuk ka marrëveshje dhe se palët janë pajtuar që të takohen sërish’.

SHPËRNDAJE