Takimi shumë miqësor i Princit William dhe Rita Orës

Në një mbrëmje bamirëse të organizua mbrëmë, ishte pjesëmarrës edhe prini William.

Në këtë mbrëmje ai u takua edhe me këngëtaren Rita Ora, ku takimi mes tyre përflitet të jetë shumë i veçantë pasi që Princi me të hyrë aty ishte drejtuar për t’i folur Ritës, të cilën e puthi në dy faqe.

Në krah të Ritë ishte edhe nëna e saj. Rita kishte të veshur pantallona të kapur me plot shkëlqim. Ndërsa Princi ishte i veshur më ndryshe se herave tjera. Ai kishte veshur një xhaketë ngjyrë të gjelbër.

SHPËRNDAJE