Tani mund të shihni se sa njerëz po shikojnë profilin tuaj!

Kjo nuk është në dispozicion ende për të gjithë përdoruesit e rrjetit social popullor, por kjo është padyshim e mundur për të gjetur se sa herë profili juaj wshtw shikuar.

Instagram është duke testuar një funksion të ri, Vizitat në profil e cila ju lejon për të gjetur se sa herë profili juaj është parë në shtatë ditët e fundit.

Numri i vizitave shfaqet në krye të informacionit të profilit, prandaj është e vështirë të harrosh atë, por kjo do të shfaqet vetëm tek ju.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

SHPËRNDAJE