“Tarzani” nga Vitia me aftësi të rralla, me gisht dredhon hekurin dhe thyen arra

Një qytetar nga Vitia ka shfaqur aftësit e tij të veqanta.

Ky qytetar njihet edhe si “Tarzani”, kjo pasi që ai me gisht mund ta dredhojë hekurin.

Pos kësaj ai mundet të thyej arra të madhësive të ndryshme vetëm me një gisht.

Ramiz Ramadani, tha se këto i ka vetëm hobi dhe se merret me shumë gjëra që ndërlidhen me artë.

SHPËRNDAJE