“Të dua në të gjitha mënyrat”, kush është gjyshi i pështirë që ngacmonte mbesën 13-vjeç

Një vajze e cila ishte abuzuar nga gjyshi i saj që nga mosha 13 vjeçare, ka zbuluar mesazhet e pështira që ka marrë nga i moshuari.

Jade, tani 22 vjeç me dy fëmijë të saj, rrëfeu një tregim të tmerrshëm se si gjyshi i saj 69-vjeçar, Joseph Edwards, e merrte në udhëtime të fshehta pasdite që ta ngacmonte.

Abuzimi filloi kur ajo ishte 13 vjeç dhe filloi me prekje të vogla në pjesën e pasme të saj.

Edwards, i cili mohoi të gjitha akuzat, është burgosur për 15 muaj nga Gjykata e Liverpool Crown pasi u shpall fajtor për gjashtë vepra të veprimtarisë se*suale me një fëmijë.

Jade tha për Liverpool Echo:

Mendova se ishte e çuditshme kur ai filloi të prekte të pasmet e mia, ai nuk e kishte bërë kurrë me ndonjë nga fëmijët e tjerë. Gjithsesi, ne patëm një lidhje vërtet të veçantë, ai më dëgjonte, kur shumë prej anëtarëve të tjerë të familjes sime më injoronin.”

SHPËRNDAJE