Të rinjtë e Mitrovicës mblidhen për t’u argëtuar pa frikë për koronavirus

Të rinjtë e Mitrovicës duket që nuk e kanë hallin e pandemisë Covid-19.

Derisa në gjithë Kosovën, numri i të infektuarve dhe të vdekurve po rritet çdo ditë, ata kanë zgjedhur një lokal për tu bashkuar.

Në një video të rinjtë e këtij qyteti shihen së bashku në një lokal duke u argëtuar me Dj.

Sipas këtij lexuesi, ata dje janë mbledhur te liqeni akumulues.

Ndërsa, policia është parë aty./kp/